Bloggen voor Renaultforum

Renaultforum bestaat sinds 2004, en is ooit begonnen als alleen een forum. Hoewel we veel op dat forum hebben staan, is het natuurlijk de bedoeling dat een site groeit. De entree van de site is het WordPress portaal geworden, waar we informatieve artikelen willen plaatsen. Dat kunnen wij niet alleen, dus vragen we of  jij daar aan kan bijdragen! Heb jij een passie voor Renault of voor auto’s in het algemeen, kan je goed uitleggen en goed schrijven, dan ben jij wellicht diegene die wij zoeken! Renaultforum is actief op de .nl alsmede .be en .eu domein extensies. Je schrijft dus voor een groter publiek dan Nederland of België alleen.
We zoeken zoal…
 • Nieuwsvolgers. Iemand die op een vast moment in de week op zoek gaat naar Renault nieuws en daar met een eigen draai een informatief bericht van weet te maken voor Renaultforum. Ook algemeen nieuws over auto’s en verkeer zijn reuze welkom.
 • Testrijders. Iemand bijvoorbeeld met goede connecties die af en toe een auto mag lenen van bijvoorbeeld een welwillende garage of handelaar en daar een informatief stuk over kan schrijven en foto’s maken, of misschien zelfs een video’tje.
  Dat hoeven heus niet altijd nieuwe wagens te zijn, ook gebruikte wagens en zeker klassiekers zetten we graag in de spotlights. Bij een dergelijke testrit mag je natuurlijk wel de garage vermelden waar de wagen te koop staat of die de testrit faciliteerde, dat zullen ze vast kunnen waarderen.
  Let wel : je doet dit geheel voor eigen rekening en op eigen verantwoordelijkheid. Rij je schade, dan is dat niet te verhalen op Renaultforum (!).
 • Handige handen. Iemand die graag weetjes en handige tips deelt.
  Wat voor jou misschien simpel is, kan voor iemand anders een doorbraak zijn.
 • …… . Misschien heb je zelf nog een idee? Laat het ons horen!

Of er ook wat voor jou in zit ? Jazeker, hoewel het vrijwilligerswerk blijft en wij geen vergoedingen kunnen geven voor gaststukjes of gemaakte kosten, kan je denken aan:

 • je netwerk verbreding. Je leert andere bloggers kennen, je leert mensen kennen die je misschien vooruit kunnen helpen met je carrière of hobby, of die je met een bepaalde klus kunnen helpen
 • opbouw van een portfolio/cv. je hebt een eigen auteurs box onder ieder artikel dat je schrijft waarin je kort uit kunt leggen wie je bent en wat je doet. Ook is er ruimte voor het invullen van je social media accounts. Een en ander kan je zelf aanpassen en invullen in je gebruikersinstellingen.
 • podium. Een plek voor jouw hobby en interesses verder uit te bouwen en te etaleren met een vast en hopelijk groeiend lezerspubliek. Geen eigen webstek ? Geen probleem, wij bieden je de mogelijkheid om er toch over te kunnen schrijven en het te delen.

 

Interessant?

Wij hopen van wel, en als je het daar mee eens bent hopen we dat je onderstaand formuliertje in vult met een korte motivatie. Dan hoor je vanzelf of jij binnenkort ook blogger voor deze site wordt!

  Je krijgt een kopie van je bericht per email.