dinsdag, juli 16, 2024
NieuwsRenault nieuws

Groupe Renault op het Salon van Genève 2020

  • Als pionier en leider op het gebied van elektrische mobiliteit presenteert Renault in primeur zijn elektrische conceptwagen MORPHOZ, die zijn visie op de mobiliteit van morgen illustreert.

  • De nieuwe Twingo Z.E. en de nieuwe Mégane Grandtour E-TECH Plug-in maken hun grote debuut: twee modellen die symbool staan voor een nieuwe fase in het elektrische offensief van Renault.

  • Een nieuwe revolutie voor Dacia, dat de elektrische toer opgaat! Het merk presenteert de meest betaalbare 100% elektrische stadswagen op de markt in wereldpremière: afspraak op 3 maart 2020 om 8.00 uur op de stand van het merk.

  • Dacia zal ook zijn nieuwe ECO-G motor en een beperkte verjaardagsreeks tentoonstellen om zijn 15de verjaardag in Europa te vieren.

  • Persconferentie van Alpine op 3 maart 2020 om 11.30 uur: het merk zal dit jaar op zijn stand twee beperkte reeksen voorstellen samen met de Alpine A110 SportsX, een stijloefening die onthuld werd op het Festival Automobile International afgelopen januari.

Renault : elektrische mobiliteit voor iedereen, vandaag en morgen

Renault onthult zijn elektrische conceptwagen MORPHOZ en illustreert daarmee zijn visie op de mobiliteit van morgen. Deze wagen is individueel aanpasbaar aan ieders behoeften, wensen en gebruiken en verlegt zo alle grenzen. Hij is een voorloper van een nieuwe familie van elektrische Renault-modellen die in de komende jaren zal verschijnen.

Renault presenteert een 100% elektrische stand met een volledige reeks van acht modellen, waaronder de wereldpremière van de Nieuwe Twingo Z.E.

Als pionier op het gebied van elektrische voertuigen maakt Renault gebruik van zijn expertise om zijn gamma verder te elektrificeren met een innovatieve en exclusieve reeks van hybride en plug-in hybride motoren, E-TECH genaamd, en dit voor drie van zijn vlaggenschipmodellen: Nieuwe Clio, Nieuwe Captur en Nieuwe Mégane Grandtour. Nieuwe Mégane Grandtour E-TECH Plug-in zal zo voor het eerst worden voorgesteld op het Autosalon van Genève.

Om tegemoet te komen aan de vele uiteenlopende verwachtingen, waaronder die van professionals, zal de Kangoo Z.E. Concept een grote comeback maken. Als stedelijke elektrische showcar kondigt hij de vernieuwing aan van de Kangoo-reeks in 2020.

Een vraag- en antwoordsessie over de elektrificatie van Groupe Renault vindt plaats op 3 maart om 15.15 uur op de stand van Renault (beperkte plaatsen, alleen op uitnodiging).

Dacia realiseert zijn elektrische revolutie met de meest toegankelijke 100% elektrische stadswagen op de markt

Dacia snijdt een nieuw hoofdstuk aan en ondergaat een elektrische revolutie! Trouw aan zijn verleden als “game changer binnen de autowereld” betreedt Dacia de elektrische markt en presenteert het een 100% elektrische showcar. Een revolutie die steunt op meer dan tien jaar expertise van de Groupe Renault op het gebied van elektrische mobiliteit.

Als enige autoconstructeur die een volledig reeks van ‘Bi-Fuel’-wagens op LPG aanbiedt, ECO-G genaamd, stelt Dacia zijn nieuwe motor TCe 100 ECO-G voor. Ter gelegenheid van de 15de verjaardag van het merk in Europa zal Dacia ook een gelimiteerde verjaardagsreeks voorstellen.

Afspraak op 3 maart om 8.00 uur (stand van Dacia in Hal 4) om uw batterijen op te laden en te midden van de teams van Dacia een voorsmaakje te krijgen van de eerste 100% elektrische stadswagen van Dacia.

Alpine: twee beperkte reeksen en een nieuwe interpretatie van sportiviteit 

Alpine keert dit jaar terug naar het Autosalon van Genève (Hal 4) en breidt de A110-reeks verder uit met de voorstelling van twee nieuwe gelimiteerde reeksen.

Alpine zal op zijn stand ook de Alpine A110 SportsX tonen. Deze stijloefening is de vrucht van een gezamenlijke inspanning van de ontwerp- en ingenieursteams van Alpine en is geïnspireerd op de rallyversies van de A110 – uitgebreid en verbeterd – en meer in het bijzonder op de A110 die in 1973 de Rally van Monte Carlo won.

Afspraak op 3 maart om 11.30 uur op de stand van Alpine voor een persconferentie door Patrick Marinoff, Alpine General Manager en Antony Villain, Alpine Design Director.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *