dinsdag, juli 16, 2024
Renault nieuws

Renault presenteert 120 jaar Easy Life tijdens Concours d’Elégance Paleis Het Loo 2018

  • Concours d’Elégance Paleis Het Loo van 29 juni tot en met 1 juli 2018
  • 120 jaar Easy Life: Renault modellen die het leven makkelijker maakten
  • Uit de fabriekscollectie van Renault worden de Type B, Étoile Filante, en R.S. 2027 Vision tentoongesteld
  • Eigenaren van klassieke Renault modellen worden uitgenodigd zich aan te melden voor deelname aan display van Renault

SCHIPHOL-RIJK – Renault, dat dit jaar 120 jaar bestaat, geeft opnieuw acte de présence op het mooiste klassiekerevenement van Nederland: het Concours d’Elégance Paleis Het Loo. Tijdens de 2018-editie staat het jubileum van Renault centraal, met als thema Renault 120 jaar Easy Life, waarbij onder andere historische modellen worden gepresenteerd die het leven makkelijker maakten.

De talrijke historische Renault modellen die op het Concours d’Elégance Paleis Het Loo getoond worden, zijn onder andere afkomstig uit Renault design en van Renault Classics. Zoals de Renault Type B uit 1899, naar verluidt de eerste automobiel ooit met een volledig gesloten bestuurderspositie. En de bijzondere Étoile Filante met gasturbinemotor waarmee Renault in 1956 een snelheidsrecordpoging deed op de zoutvlakte van Bonneville, USA. En de R.S. 2027 Vision, een concept car die laat zien hoe de Formule 1 er in de toekomst uit kan zien.

Oproep aan eigenaren van klassieke Renault modellen in concoursstaat
Voor onze Renault-display op het Concours, zijn wij op zoek naar, een gelimiteerd aantal, klassieke Renault modellen uit particulier bezit die aansluiten op het thema Renault 120 jaar Easy Life. Heeft u interesse om uw klassieke Renault te plaatsen op het Renault-display tijdens het Concours d’Elégance Paleis? Lees dan hier de voorwaarden in het bijgesloten document.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *